Video: Hubitat er SmartThings -alternativ med lokal prosessering og personvern

Jeg har hatt glede av Matt Ferrells ‘usikre’ YouTube -kanal på en stund nå, og det var en hyggelig overraskelse å se at hans mest aktuelle video var på hjemmeautomatisering.

Denne gangen gir Matt en introduksjon av et interessant nytt smarthjemssystem – Hubitat -høyden. Huben har bygget som støtte for Z-Wave og Zigbee og bruker kompatibilitet med et stort utvalg av maskinvare …

Jeg har vært på jakt etter den beste smarte hjemmeplattformen. Noe som kan bygge bro mellom Z-Wave, Zigbee og WiFi Smart Home-enheter. Noe som er plattformen agnostisk og kan jobbe med Google, Amazon og Apple. Noe enkelt å bruke og likevel svært tilpasses. Og til og med mye viktigere, et system som jeg har full kontroll over og har personvernet og dataene mine sikret. Eksisterer det systemet? Nei. Jeg kan like gjerne jakte på en enhjørning. Er det noe som kommer nær? Ja … slags. I dag skal jeg ta en titt på Hubitat Elevation Hub, som er et vanvittig tilpassbart smart hjem -hub som kan bygge bro mellom mange forskjellige enheter og tjenester. Og det kommer veldig nær den mytiske enhjørningen.
Matt Ferrell

Produsentene beskrev det som en “lokal løsning” med dine data- og automatiseringsbehandling på huben, snarere enn i skyen, og lovet at det vil være “rask, anerkjent og privat”.

Hubitat har en pakke tilgjengelig for Storbritannia og Irland som inkluderer Elevation Hub (Model C-5) med intern Zigbee-radio, USB Radio Stick for Storbritannia/Irland Z-Wave Frequency (med kabel), USB-forlengelseskabel, Storbritannia/Irland Strømforsyning, Ethernet ledning og brukerhåndbok – for tiden $ 114,95.

Sjekk ut videoen nedenfor for Matt’s anmeldelse, og sjekk ut disse koblingene for mye mer informasjon …

Undecidedmf.com: hubitat.com

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko