Loxone Touch Air er ettermontering hvor som helst berøringssnek for ditt smarte hjem

En av manglene ved Loxone Home Automation System har vært dets avhengighet av brytere fra tredjepart. Men i dag har de fikset det med avdukingen av den nye Loxone Touch Air.

Bryteren har 5 separat adresserbare berøringsregioner og kan kontrollere stort sett alle aspekter av smarthusoppsettet ditt.

De ser ikke malplassert ut med resten av frontplatene dine heller (55 x 55mm), og de har en valgfri hørbar tilbakemeldingsfunksjon for en ‘klikk’ lyd når du trykker på berøringssonene.

Deres innebygde temperatur- og fuktighetssensor lar loxonesystemet reagere på endringer i temperatur- og fuktighetsnivåer automatisk også.

Bryterne drives av en CR2450 litiumcelle med en sitert batterilevetid på mer enn to år. og operere på 868MHz (SRD Band Europe) /915MHz (ISM Band Region 2).

Når de holder seg til enhver overflate, er de praktiske for å retro-passet nesten hvor som helst rundt ditt smarte hjem, og med deres flere funksjoner vil du sannsynligvis kunne gjøre med mindre brytere totalt sett også.

Loxone Touch Air er nå tilgjengelig for £ 87.

loxone.com: Loxone UK casestudie

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonner på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert via e -post, rett til innboksen hver dag.

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko