Å gi hjemmet ditt en utvendig farge ansiktsløftning

Mens ny maling kan gi hjemmets interiør et nytt utseende og følelse uten å bryte banken, kan det også gå langt for å gi hjemmet ditt ytre bare heisen det måtte trenge.

Forberedelse er et av de mest essensielle trinnene til ethvert hjemmemodelleringsprosjekt. Når du kjøper maling, må du huske å snakke med en velinformert malingsprofesjonell som kan hjelpe deg med å velge de beste produktene og gi forslag til hvordan du går frem.

Når du velger farger, må du huske at hjemmets eksisterende murverk, teglverk eller taking og sørg for å velge en palett som vil fungere i harmoni med disse anerkjente fargene.

I denne artikkelen:
Visualiser resultatene før du starter
Poeng å vurdere når du velger en utvendig fargepalett
Søknad og finish

Visualiser resultatene før du starter

For å få et inntrykk av hvordan huset vil se ut en gang ferdig, ta digitale fotografier av alle sider av huset. Skriv deretter ut bildene i svart og hvitt blekk eller åpne dem med et bildedigeringsapplikasjon som Photoshop og “Desaturate” bildene (i Photoshop, dette alternativet finnes under menyen Image/Justering) for å få dem til å vises i svart og hvitt .

Hvis du bruker trykte bilder, kan du gjengi kopier av bildene i flere forskjellige fargevalg med markører eller blyant fargestifter til du finner ditt foretrukne utseende. Hvis du bruker datamaskinen din, “maling” over områdene du vil oppdatere med farger som samsvarer nøye med de i paletten du ønsker. Du kan også skanne maling chips, og ved å bruke Eyedropper -verktøyet, prøve farger fra brikken du vil male med.

Et annet alternativ er å bruke de online fargevisualiseringsverktøyene som nå er gitt for helt gratis på mange malingsselskaps nettsteder. Disse verdifulle verktøyene viser hvordan forskjellige fargevalg vil vises på bestemte stiler av hjem.

Når du identifiserer fargene dine, husk at balanse er viktig. Øyet ditt burde flyte jevnt rundt fasaden, ikke hoppe fra en distraherende farge til den neste. Nyanser burde også være egnet for stilen og tiden til hjemmets arkitektur og nabolagets generelle utseende.

Poeng å vurdere når du velger en utvendig fargepalett

Dør og vindus trimfarge
Trimfarge vil fremheve hjemmets sidespor og tilby viss visuell interesse. En kontrasterende trimfarge vil skape et veldig annet utseende enn en som bare er en skygge lysere eller mørkere enn sidespor.

Aksentfarger
Aksentfarger, vanligvis brukt i mye mer hjem i viktoriansk stil, kan brukes på skodder, arkitektoniske detaljer eller garasjeporttrim.

Sidesporfarge
Når du velger en farge for sidespor, må du huske at en lys nyanse vil få huset ditt til å virke større mens en mørk farge vil ha motsatt effekt.

Garage dørfarge
Ofte vil huseiere velge å male garasjeporten i samme farge som husets trim. Hvis trimmen står i kontrast til sidesporfargen, vil garasjen ende opp med å være samlingspunktet for huset. Mal i stedet døren i samme farge som sidespor.

Hvis du vil understreke garasjeporten enda mer, maler trim i samme farge som døren-dette vil la resten av huset og fasadekolere være i stedet.

For å gi et land hjem et våningshusutseende, maler du garasjeport i samme farge som sidespor, men legg dekorativ trim til døren og maler den i samme farge som trimmen på resten av huset.

Søknad og finish

Når du har valgt på en fargepalett og hvilke elementer av hjemmets ytre som vil bli malt hvilke farger, må du identifisere hvordan du bruker dem. Ble du bruke semi-transparent eller ugjennomsiktig flekk? Er latex eller oljemaling bedre for jobben? Trenger du å prime hele huset ditt eller bare bruke malingen over det eksisterende laget? Når du velger malingsfinish, må du huske at flat maling er best for store overflater mens semi-glank fungerer fint på søyler, rekkverk og vinduskarmer. Sørg for å be din lokale malingshandler om veiledning om den beste måten å fortsette og verktøyene og male forsyningene du trenger for prosjektet ditt.

Få mye mer utendørs prosjektideer i vår DIY & Home Improvement Guide.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko