Suzanne & Trish’s Style Ideas

Den siste lørdagen delte Suzanne Dimma og Trish Johnston sine stilideer med deltakere av det nåværende arrangementet på Princess Margaret Showhome i 2011. Kunne ikke klare det? Her er fem av designideene deres basert på showhome:

1. Mal baksiden av et møbel som brukes til display. Et farget bakteppe gjør at selv det mest budsjettvennlige hvite oppvaskingen ser ut som kunst.

2. I stedet for å henge et speil eller kunstverk i spisesalen din, bør du vurdere å gruppere tallerkener som du har samlet gjennom årene for å lage et personlig kunstverk. Tips: Før du henger på veggen, spore platene på papir og tape bitene på veggen. På den måten kan du finpusse konfigurasjonen før du faktisk henger oppvasken.

3. Lev en grunnleggende innebygd med flott eksponert maskinvare. Cremone -boltene her ble funnet i en vintage -butikk for en stjeling og tilfører virkelig et sofistikert preg på bokhyllingene.

4. For ekstra påvirkning, kjør kjøkkenet på baksiden av flisen helt til taket. I showhome Trish og Lynda valgte Reeves en billig glasert t -baneflis, men utseendet er veldig eksklusivt.

5. Når du installerer nytt løvtre i hjemmet ditt, kan du vurdere å bruke et mønster i noen rom i stedet for bare rette brett. Et chevron eller sildebeinmønster er en ekstraordinær detalj som gjør gulv til kunst. (På dette bildet kan du se at Mark Challen ble med Suzanne og Trish på arrangementet også!)

Mange besøkende filtrerte gjennom hjemmet og sjekket ut alt det har å tilby. (Denne stasjonen på kjøkkenet har en Panasonic mikrobølgeovn og en elegant brødrister og espresso -produsent fra Krups.) Showhome kom sammen med sjenerøs støtte fra mange kjøpmenn og leverandører – for full produktinformasjon om showhome, besøk vår kildeguide.

På vårt kommende lørdagsarrangement vil Lynda Reeves og Amy Rosen lage en storm på showhome -kjøkkenet, noe som gjør de deilige peanøttsmørkoppene sett over. Yum! (Følg med: Vi legger ut oppskriften snart!)

Ikke glem – det er bare åtte dager igjen til prinsessen Margaret ønsker velkommen til hjemmets konkurranser for tidlig fugl. Kjøp billettene dine i dag!

Fotokreditter: 1-4. House & Home oktober 2010 utgave, fotografering av Michael Graydon5-6. Lauren Petroff7. Jason Stickley

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko