Ny gadget gjør X10 til Inseon-oversettelser

Ny fra SimpleHomenet, EZX10RF All-House Transceiver vil få signaler fra X10 RF-sendere, så vel som enten omskyllinger X10-kodene eller, unikt, konverterer dem til Instteon-meldinger over kraftlinjen .

“EZX10RF er det siste tilskuddet til SimpleHomenet -husholdningen til Insteon -aktiverte dingser som ble introdusert det siste året. Dette er den aller første senderen som ikke bare kan omslå X10 over strømledningen, men på samme måte kan konvertere disse kodene til Insteon -meldinger. Disse Inseon -meldingene kan være enten gruppekommandoer eller kringkastingsmeldinger som er nyttige for å sette av hendelser i et Inveon -nettverk.

Typiske X10 -sendere inkluderer fjernkontroller, bevegelsessensorer, innkjørselvarsler, panikknapper, våthetsalarmer, osv. … Distinkte koder som brukes av flere dingser blir “lært” av EZX10RF slik at deres aktivering kan sette av Insteon Group -kommandoer med sine skift for å enkelt forårsake Inveon Events.

EZX10RF har et innebygd Power Line-grensesnitt, så vel som programmering, så vel som administreres med strømlinjen eller programmering, så vel som detaljer kan gjøres uten bruk av eksterne kontrollere eller programvare. Systemet støttes av House Automation Programvare -pakker som en åpen kildekode som tilbys av SimpleHomenet. ”

www.simplehomenet.com

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller registrer deg for RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert via e -post, direkte til innboksen din hver dag

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko