Apple TV V3.0 Update

People at TotalApps.net er raskt ute av merket med sin gjennomgang av utgivelsen av Apple TV V3.0 -programvaren i går kveld.

“Den gratis programvareoppgraderingen har en redesignet hovedmeny som gjør navigering i favorittinnholdet ditt enklere og raskere, og gjør det å glede seg over det største utvalget av HD-film på forespørsel og kjøp, HD TV-serier, musikk og podcaster fra iTunes-butikken enda bedre på TV -en din.

Du kan nå glede deg over iTunes Extras og iTunes LP i sensasjonell fullskjerm med Apple TV -en din, i tillegg til å lytte til Genius Mixes og Internet Radio gjennom hjemmekinoanlegget ditt.

“Den nye programvaren for Apple TV har et enklere og raskere grensesnitt som gir deg øyeblikkelig tilgang til favorittinnholdet ditt,” sa Eddy Cue, Apples visepresident for Internet Services. “HD -filmer og HD -TV -serier fra iTunes har vært en stor hit med Apple TV -kunder, og med Apple TV 3.0 får de gode nye funksjoner inkludert iTunes -statister, geni -blandinger og internettradio.”

Den redesignede hovedmenyen på Apple TV gir deg øyeblikkelig tilgang til favorittinnholdet ditt. Nylig leide eller kjøpte filmer, samt annet innhold, inkludert TV -serier, musikk, podcaster, bilder og YouTube, er lett tilgjengelig direkte fra den nye hovedmenyen.

Apple TV: Les hele anmeldelsen på TotalApps.net

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonner på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert ved hjelp av e -post, rett til innboksen hver dag.

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko