Alle kongens hester …

… og alle kongens menn, kunne ikke sette min ansiktsløse keramiske pooch sammen igjen.

Vel, kanskje de kunne, men de var ikke i nærheten. Så jeg prøvde å gjøre det selv, ved å bruke bare en mors kjærlighet (og litt utrolig lim).

Våre favorittvideoer

Får nytt tre til å se gammelt ut
Hvordan gi butikkkjøpte tre et eldre, gjenvunnet utseende etter ethvert byggeprosjekt ved å plagse det og bruke vannet ned treflekk.

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 28 sekunder

Bo
00:25
02:03
06:56

Og fordi jeg er en freak om røyk, gjorde jeg det på bakgården mens Clara lurte (babymonitor i hånden).

Stort sett med en gang ble ting wonky.

Womp-Womp. Ingenting samsvarte med, og det så ut av sprøtt og tagget ut.

Jeg tror det faktum at noen skjær bare var for små til å beholde og Reggue kastet alt av. Og på en eller annen måte var det en betydelig del av toppen av hodet til min elskede valp som mystisk borte var borte. Jeg mener jeg kunne prøve å bruke gips eller kitt for å fylle ut ting og prøve å glatte ut ting og deretter spraye maling hele saken. Eller jeg kunne knuse resten av ansiktet hans i håp om å lage en hodeløs lampe/paraplystativ/planter osv. (Dere hadde fantastiske ideer for oss da vi avslørte katastrofen her), men jeg tror mitt keramiske dyr elsker henger sammen i ansiktet . Det er den søteste delen, så uten den er han bare ikke så søt og sjarmerende. Sånn som folk antar jeg. Hoder er avgjørende for meg, hva kan jeg si.

Uansett, jeg er glad for at jeg ga det den gamle college -forsøket og overraskende i fred om hele saken. Kanskje en gigantisk keramisk kjæledyrhund i gangen ikke ville vært den beste ideen når Clara begynner å sminke seg rundt uansett. Jeg tror jeg er – tør jeg si det – klar til å gi slipp på min høyt elskede keramiske pooch. Som hvordan Rose sier at hun aldri vil gi slipp i Titanic, men med en gang slipper hottie Leo og han synker til bunnen av havet (hopp til 3 minutter).

Dessuten, for ikke å være ufølsom, men jeg har fortsatt min fantastiske betong Greyhound for å fylle tomrommet …

Flere artikler fra Young House Love

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko