Å spille med Scale

Noe som blir snakket om mye av Home & House Style Editors Is Scale. Dette er generelt siden vi ofte skaper en slags historie som må hente inn en god del møbler fra forskjellige kilder i kjøp for å produsere et “rom” – uten å ha tid til at det sakte skulle komme videre, ville metoden som pynter et ekte rom. Så vi jobber fra instinktet og ber om bekymringer som: “Kommer denne lampen til å være like bra?”, “Skal dette sidebordet være like bra?”, Eller “Skal denne stolen være så bra stor?”

Likevel er noen få av bildene jeg liker fineste i vår egen mag eller andre, de som inkluderer rot med skala.

Dette skuddet er en av favorittene mine, så vel som har sittet på skrivebordet mitt i evigheter. Med at det innrammede kunstverket er dobbelt så stor som skuffenes bryst henger over, er jeg sikker på at dette bryter hver gamle skolepolitikk om skala, men det fungerer.

For å spille med nybegynnere er det et par ideer som skal hentet fra dette bildet. Kunstverket er grafisk, men sikkert, men fremdeles subtilt og grunnleggende i både farger og innhold. Enorme så vel som fredelige verk i en metode som enorme så vel som høyt ikke ville gjort. Ta også en titt på nøyaktig hvordan det er hengt. En grenseområde på omtrent 8 ”(jeg gjetter fra syne) omgir kunstverket på toppen så vel som begge sider – ved å bruke bjelken til venstre som et tegn på hvor det området ender. Så de holder det til og med. I tillegg til til tross for at den henger over begge sider av brystet når det gjelder bredde, holder de også overhenget. Til slutt er kunsten den eneste enorme tingen i rommet. Det er ikke et Alice in Wonderland -plass fullt av ekstremt store brikker, som et resultat er det mye mer av et uttalelsesstykke.

Og vi i stiltjenesten som uttalelser.

For mange flere ideer om Hanging Art, se vår kunst anbefalinger.

Fotokreditt: 1. Opprett elv, leverandør så vel som selskap

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko