6 Designer-godkjente barns pulter for back-to-school

Selv om sønnen min bare går i klasse to i september, kan jeg allerede se viktigheten av å ha et utpekt område for lekser samt institusjonsprosjekter. Et flott skrivebord er en stor del av det. Selv om det ikke er noe galt med leksøkter på kjøkkenområdet, vil du gi ungdommene dine et skrivebord for å ringe sitt eget, motivere vanskelig arbeid så vel som kreativitet. La dem være en del av kjøpsprosessen, men ikke gi dem så godt autoritet. Tross alt, mamma så vel som far forstår fineste når det gjelder design! Akkurat her er mine foretrukne pulter som både er barnevennlige og voksengodkjente.

Jeg liker de enkle rene linjene i Burnham -skrivebordet fra Elte Mkt. Den har to skuffer så vel som en leppe som går rundt på sidene så vel som tilbake – perfekt for rullende penner så vel som blyanter. Folk bruker fortsatt disse, ikke sant?

Kilde: Elte Mkt

Produkter: Burham Desk, 895 dollar.

Catalina Storage Desk fra PBKIDS har hyttelandet se ned Pat. Jeg liker nøyaktig hvordan det har valget å legge til en hutch for ekstra organisasjon.

Kilde: Pottery Barn Kids

Produkter: Catalina Storage Desk, $ 129 til $ 499us.

Micke -arbeidsstasjonen fra IKEA er rimelig i tillegg til at noen fantastiske bjeller så vel som fløyter, som et magnetisk brett samt ledningssted. Den knallblå så vel som hvite kombinasjonsboksen er en fantastisk metode for å legge til farge til barnets rom.

Kilde: Ikea

Produkter: Michke Workstation, $ 127.

Emily Petit -skrivebordet fra Ethan Allen er definitivt flott for et tradisjonelt soverom. Jeg foretrekker det svarte, men det er også tilgjengelig i hvitt så vel som en naturlig trefarge.

Siden det er så enkelt og har utseendet til et antikk møbel, kan det raskt flyttes ut av soverommet, samt brukt som en konsoll i, for eksempel, en hall når barnet ditt har vokst frem den.

Kilde: Ethan Allen

Produkter: Emily Small Desk, $ 1.109.

Dette skrivebordet fra Dwellstudio har det fremtredende moderne utseendet. Gode ​​avtaler med skuffer så vel som overflateareal gir mer enn tilstrekkelig plass til institusjonsforsyninger.

Kilde: Dwellstudio

Produkter: Fransk hvit skrivebord fra midten av århundret, $ 699us.

Denne originale teakbeskranken fra midten av århundret fra Guff er min favoritt. Kostnaden er på poeng så vel som stilen er klassisk. Kanskje det er litt modent, men det betyr bare at det vil vokse med barnet ditt til voksen alder.

Kilde: Guff møbler

Produkter: Vintage Teak Desk, $ 495.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko